Lid worden van VOLD?
U wilt graag betrokken blijven bij de logistieke diensten van Defensie?

<klik hier>

Logistiek Symposium 2022

Geachte logistiekeling,

Na een paar jaar waarin vooral corona de boventoon heeft gevoerd, organiseren de VOLD en het OTCLog dit jaar weer het logistiek symposium.

We hebben een interessant programma van 1 dag samengesteld dat wij zowel op 20 als 21 september aanbieden. U kunt kiezen welke datum het beste in uw agenda past. De locatie zal in Oirschot zijn, waar u middels bewegwijzering naar de juiste locaties zal worden geleid.

Het aantal personen per dag is gelimiteerd tot 400, waarbij het principe “wie het eerst komt, wie het eerst maalt” wordt gehanteerd. Schrijf u dus snel in voor één van de dagen middels deze link (https://forms.gle/fGE3Rmn4tuVAE1dk7).

Inhoudelijk zal het symposium ingaan op onze huidige situatie (oa recente missie ervaringen), gewenste situatie (oa Defensievisie 2035) en de weg van de huidige situatie naar de gewenste situatie toe.

Naast overdracht van informatie en interactie met de sprekers, zal het programma ook voldoende mogelijkheden bieden om elkaar te vinden en bij te praten.

Als u nog specifieke vragen heeft, kunt u deze sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen u in week 38 in grote getale te zien!

 

Met vriendelijke groeten,

De organisatie van het logistiek Symposium 2022

VOLD & OTC Log

MLM Magazine


Ook het Militair Logistiek Magazine ontvangen?
Klik hier voor meer informatie!