Lid worden van VOLD?
U wilt graag betrokken blijven bij de logistieke diensten van Defensie?

<klik hier>

100 jaar bestaan AAT

 

Om terug te gaan in de tijd, is er in de ochtenduren een extra openstelling van het AAT museum dat een fantastisch overzicht biedt van 1915 tot 2000, het jaar dat het regiment Aan en AfvoerTroepen integreerde met het regiment Intendancetroepen tot het regiment Bevoorradings- en Transporttroepen (B&T).

In het nieuwe multifunctionele gebouw Wittenberg is de ontvangst waar sommige reünisten elkaar weer na 20-60 jaar ontmoeten na een uitgebreide lunch is er in het auditorium een presentatie “Landmacht logistiek in 2015” met aansluitend een show van de modernste legervoertuigen voor transport van personen en materiaal met demonstraties van o.a. de nieuwste laad- en lossystemen.

Voor de dames loopt er een synchroon programma met een presentatie over het modernste bedrijfsrestaurant en keuken van Nederland en rondleiding langs de keuken, restaurant en spoelkeuken waar logistiek eveneens op hoog niveau staat.

Na deze activiteiten is er weer een gezellig samenzijn in de prachtige accommodatiesvan de Wittenberg waarna de dag wordt afgesloten met de traditionele rijsttafel.

AATers die zijn geregistreerd bij de reünieorganisatie AAT-BlauwBloed krijgen voor deze dag een uitnodiging. Registratie is mogelijk via de website www.AAT-BlauwBloed.nl waar ook meer details zijn te vinden. Voor deelname aan deze reünie+dagje uit zijn kosten verbonden.

MLM Magazine


Ook het Militair Logistiek Magazine ontvangen?
Klik hier voor meer informatie!