Lid worden van VOLD?
U wilt graag betrokken blijven bij de logistieke diensten van Defensie?

<klik hier>

Master Military Strategic Studies

 

Doelgroepen

De masteropleiding is in eerste instantie bedoeld voor officieren met KMA/KIM lang model-opleiding en enige jaren werkervaring.Vertaald naar doelgroepen is de master toegankelijk en zeer geschikt voor de volgende groepen die allen minimaal een universitaire bacheloropleiding hebben afgerond:

  • (onder)officieren dienend bij de Nederlandse krijgsmacht of een buitenlandse Defensieorganisatie;
  • burgers werkzaam bij een Defensieorganisatie;
  • civiele studenten of medewerkers van andere ministeriële departementen of bijvoorbeeld NGO's die vanwege hun werk met militaire organisaties samenwerken.

Afstudeerrichtingen

De modulaire master bestaat uit 4 verplichte kernvakken waarna een keuze wordt gemaakt uit een van de 3 afstudeerrichtingen (tracks) van elk 4 vakken. De tracks worden gecompleteerd met 1 keuzevak. De afstudeerrichtingen zijn:

  • War studies;
  • Intelligence & Security
  • Military Management & Logistics.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf een half jaar voor de start van een nieuw academisch jaar inschrijven. Elk jaar worden maximaal 45 studenten toegelaten.

Vragen en inschrijven

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u vragen stellen over de masteropleiding. Via dit e-mailadres kunt u ook een inschrijfformulier voor de opleiding aanvragen.

 

MLM Magazine


Ook het Militair Logistiek Magazine ontvangen?
Klik hier voor meer informatie!