Lid worden van VOLD?
U wilt graag betrokken blijven bij de logistieke diensten van Defensie?

<klik hier>

Killed in Action, Mark Schouwink

Generaal b.d. Peter van Uhm schreef over het boek "Een boek om trots op te zijn, over een zoon om trots op te zijn". Veel reacties bereiken de ouders van mensen die het boek inmiddels aangeschaft hebben en gelezen hebben. Reacties zoals: "Pffff.......boek in één adem uitgelezen"; en: "deze stoere kerel heeft het niet droog gehouden"; of: "Ik heb vandaag jullie boek in een keer uit gelezen, wat aangrijpend en gevoelig geschreven. Ik heb een nog beter beeld gekregen van wat daar allemaal is gebeurd, heftig hoor. Je moet het maar kunnen om dit op papier te zetten"; of: "Tot diep in de nacht heb ik gelezen, in één klap om 01:34 was het boek uit. Gedachten razen werkelijk door mijn hoofd en tegelijkertijd een smile van oor tot oor en een aantal tranen die langzaam van mijn gezicht af druppen"; of: "Het boek waarvan je wilt dat het niet geschreven hoeft te worden is uit. Pfff heftig. Diep respect voor zijn maten. Het is een naslagwerk dat vaak gepakt zal worden. Heel mooi gedaan"; of: "Wat een ontroerend boek, had een heel laken nodig!!"; of een reactie als: "Tja, alles is al gezegd: Zo puur, Zo treffend, Zo raak, Zo eerlijk, Zo liefdevol".

Het boek is een aanrader voor iedereen die op missie is geweest of nog op missie gaat. De opbrengst van het boek wordt in zijn geheel geschonken aan de Stichting Hulphond tbv project Veteranenhond. Zo doet Mark postuum nog iets terug voor zijn collega's die met een PTSS uit een missie terug zijn gekomen en die veel baat kunnen hebben bij een hulphond.

Het boek is te bestellen via de webwinkel van Kaft Media  http://bit.ly/J0TQvj of via de plaatselijke boekhandel via titel "Killed in Action, Mark Schouwink" (ISBN 9789491061394).

Prijs van het boek € 14,95. Voor verdere info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MLM Magazine


Ook het Militair Logistiek Magazine ontvangen?
Klik hier voor meer informatie!