Lid worden van VOLD?
U wilt graag betrokken blijven bij de logistieke diensten van Defensie?

<klik hier>

Hi fiftyfive

Ik heb uw vereniging gevonden naar aanleiding van een gesprek over een wervingsproject waar ik mee bezig ben. Ik heb de laatste jaren intensief met Defensie samengewerkt als projectmanager bij het UWV in het kader van het opzetten van het Servicepunt Defensie (www.servicepuntdefensie.nl) in het kader van het samenwerkingsconvenant wat Defensie met het UWV heeft.

Ondertussen ben ik sinds een korte periode uit dienst bij het UWV en ben ik gestart met mijn eigen arbeidsbemiddelingsbureau Hififtyfive Twente. Het toeval wil dat ik een mooie opdracht heb om een pool met EVC assessoren op het gebied van logistiek en distributie op te gaan zetten. Dit zijn parttime functies op HBO en MBO-4 niveau.

Omdat ik weet dat er een enorme kennis binnen Defensie aanwezig is op dit gebied en er ook veel ex-militairen die recent met FLO zijn gegaan (of binnenkort gaan) graag nog willen werken in de burgermaatschappij zou dit een mooie kans zijn. Ook voor zittende militairen op dit vakgebied kan het een hele leuke verbreding van de loopbaan betekenen.

Mocht u geïnteresseerd zijn kunt u contact opnemen met Menno Littel. Gegevens hieronder.

 

Beschrijving: logo hi55 klein voor email

 

Postbus 219

7600 AE Almelo

t.  0546 – 76 44 55

m. 06 129 617 05

e.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beschrijving: www logootje  www.hififtyfive.nl

MLM Magazine


Ook het Militair Logistiek Magazine ontvangen?
Klik hier voor meer informatie!